Pärnu jääb esialgu linnaarhitektita

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu.
Pärnu. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsuse korduskonkurss uue linnaarhitekti leidmiseks luhtus ja esialgu jääb linn arhitektita.

Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Karin Õunap ütles BNSile, et teist korda välja kuulutatud konkursile laekus tähtajaks üks avaldus.

«Pärnu linnavalitsus tunnistas konkurssi linnaarhitekti ametikohale luhtunuks, kuna kandidaadi essee ei vastanud teenistusülesannete täitmiseks ette nähtud teadmistele ja oskustele,» rääkis Õunap.

Õunapi sõnul uut avalikku konkurssi praegu linnaarhitekti leidmiseks ei korraldata. «Vastavalt avaliku teenistuse seadusele võib ametisse nimetamise õigust omav isik 120 kalendripäeva jooksul nimetada ametikohale teenistusülesannete täitmiseks kehtestatud nõuetele vastava isiku ilma konkurssi korraldamata,» põhjendas ta.

Kui selle aja jooksul uut inimest ametikohale ei leita, siis tuleb korraldada taas avalik konkurss.

Õunapi sõnul on linnaarhitekti ametiülesanded praegu jaotatud planeerimisosakonnas ajutiselt ümber.

Ka esimene konkurss uue linnaarhitekti leidmiseks luhtus. Kokku soovis ametikohale asuda kolm kandidaati, kellel paluti esitada kodune töö. Koduste tööde tulemused ei olnud rahuldavad, mistõttu otsustati kuulutada välja uus avalik konkurss linnaarhitekti ametikoha täitmiseks.

Senine Pärnu linnaarhitekt Karri Tiigisoon oli ametis alates 2006. aastast ja lahkus omal soovil tänavu 4. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles