Kinnisvaraanalüütikud: uute majade ehitamine Kopli liinide kõiki probleeme ei lahenda

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopli liinid
Kopli liinid Foto: Kuvatõmmis

Tallinn sõlmis lepingu Kopli liinide kinnisvara müümiseks Fund Ehitusele, kes tahab kuni 65 miljoni euro eest piirkonna täielikult taastada, säilitades ajaloolise miljöö, kuid kinnisvaraekspertide sõnul jäävad siiski õhku mitmed küsimused Kopli poolsaare tipu elukeskkonna kvaliteedi osas, kirjutas ERRi uudisteportaal.

Pindi Kinnisvara osakonnajuht Peep Sooman ütles, et need inimesed, kes seal praegu elavad, sealt ei kao ning jätkuvalt tekib seetõttu küsimus, kas lasta oma laps pimedas oma sõbrannadega välja jooksma.

«Paljassaare prügila küsimus on kõigil sealsetel inimestel südamel. Me loodame küll, vähemalt palju tehakse teavitustööd huvigruppide poolt nende inimeste poole, kes suudavad neid asju otsustada,» ütles Uus Maa kinnisvarabüroo analüütik Risto Vähi.

Kuidas nende probleemidega kavatsetakse tegeleda, neid küsimusi «Aktuaalsel kaameral» Fund Ehitusele esitada ei õnnestunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles