Charlotte´i cheesecake

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlotte'i cheesecake
Charlotte'i cheesecake Foto: Jaan Heinmaa

8 sööjat

100 g võid, sulatatud
150 g täisteraküpsiseid (kreekereid vm), kokku u 4 dl küpsisepuru
soovi korral ½ tl jahvatatud kaneeli
Sega kogu kraam kokku ja kata puruga 20 cm läbimõõduga lahtikäiv koogivorm.
Täidis:
4 karpi (4 x 200 g) Philadelphia toorjuustu, toatemperatuuril
1 purk ehk umbes 420 g suhkruga kondenspiima
2 tl vanillisuhkrut
2 muna
Katteks: 2 dl hapukoort segada 100 g toorjuustu ja 2 sl tuhksuhkruga
 

Eelkuumuta ahi 150 kraadini. Klopi kausis toasoe toorjuust ühtlaseks ning sega hulka kondenspiim. Lisa munad ja vanillisuhkur. Sega ühtlaseks ning vala põhjale. Küpseta umbes tunni jagu. Keera ahi välja, ava ahjuuks praokile ning jäta juustukook ahju järelküpsema-jahtuma. Hoia vähemalt 6 tundi või üleöö külmikus tahenemas. Enne serveerimist võid koogile soovi korral hapukoorekatte määrida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles