Üks arst ütleb «ei», teine «jah» – Leoki saatus selgub järgmisel kolmapäeval

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok
Aigar Leok Foto: Priit Simson

Pühapäeval Itaalias Faenzas maailmameistrivõistluste etapil rangluu murdnud Eesti krossisõitja Aigar Leoki saatus selgub järgmisel kolmapäeval peetaval treeningul.


Aigar Leok pidi algselt juba Itaalias operatsioonile minema, kuid kuna sealsed ajad olid kõik kinni, siis viidi eile lõikus läbi hoopis Belgias. Motomehe isa Aivar Leoki sõnul jätkusid suured segadused ka seal – algselt kahe nädala pärast toimuval Rahvuste karikal osalemine eestlase puhul välistati, hiljem anti jällegi lootust.



«Võib öelda, et üks väga kummaline päev oli,» rääkis Aivar Leok. «Alguses välistas üks arst Aigari võimaliku võistlemise täielikult. Siis, nii umbes tunni pärast tuli teine arst ning ütles, et mis ikka niisama passida ning soovitas siiski proovida.»



Niisiis otsustab praeguse seisuga Aigar Leok Rahvuste krossil võistlemise järgmisel kolmapäeval Belgias peetaval treeningul.



«Sealne enesetunne näitab, mis edasi saab. Kas on valus või mitte,» selgitas Aivar Leok. «Kui tunda ei anna, siis saab Rahvuste krossil startida.»



Kui Aigar Leok siiski võistelda ei saa, peetakse tema tõenäolisimaks asendajaks Juss Laansood.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles