Superstaari-saate laulikud annavad Taskus öökontserdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasku muutub täna õhtul pärast kaupluste sulgemist peopaigaks.
Tasku muutub täna õhtul pärast kaupluste sulgemist peopaigaks. Foto: Margus Ansu

Tartus hiljuti avatud Taskusse pole asja vaid ostlejatel – täna õhtul algav öökontsertide sari toob publiku ette noored laulutähed. Teiste seas tõendab oma lauluoskusi «Superstaari» saate võitnud Jana Kask.



«Eesti otsib superstaari» tänavune võitja Jana esitab Tasku kontserdil «Superstaarid Taskus» lisaks saatest tuntud lugudele ka kolm täiesti uut laulu, mis raadioeetrisse peaksid jõudma alles oktoobri keskel.


«Olen saanud Rootsi Scandinavian Songs’i kaudu oma plaadile mõned spetsiaalselt minule kirjutatud Rootsi heliloojate laulud. Neid esitan ka Tartus,» rääkis Jana ning lubas, et nende seast valitakse ka debüütsingel.


Vaatamata sellele, et ta uued laulud on pärit võõramaiste heliloojate sulest, kinnitab Jana, et tema soove võtavad produtsendid siiski arvesse. Ühe laulu kirjutamisel on ta isegi kätt proovinud, abiks samuti staarisaatest tuntud Rivo Kingi ja 2 Quick Starti ninamees Pearu Paulus. Plaat peaks poelettidele jõudma novembri keskel. «Laulud on peaaegu kõik välja valitud, ees seisab kuu aega rasket tööd stuudios,» rääkis Jana.


Novembrisse on plaanitud ka Jana kõrval tänasel kontserdil üles astuva «Kaks takti ette» viimase võitja Margus Vaheri plaat, millel peaks kõlama ühes Ursel Ojaga tehtud kontserdi kava. Ka Margus lubas Tasku kontserdil lisaks «Kahest taktist» tuntud lugudele mõne oma loo laulda.


Kolmas Tartu uues kaubanduskeskuses üles astuv artist, Arno Suislep omaloomingut ei esita. «Ei taha nende lugudega veel välja tulla,» sõnas noormees. Selgituseks lisas ta, et paar singlit küll on, kuid et ta on pikk nokitseja, ei tahtvat ta neid veel avalikkusele esitada.


Tasku tänast kontserti ootavad aga kõik kolm suure õhinaga. «Kolm väga head lauljat ühisel öökontserdil on ju väga tervitatav,» rääkis Margus Vaher. «Kontserdi nimi «Superstaarid Taskus» on muidugi kentsakas, sest superstaari tiitel tuleks enne ikka välja teenida,» mainis ta.


Ürituse korraldajate sõnul püstitatakse kontserdi ajaks vinge valgus- ja helitehnika ning keskuse aatrium peaks mahutama kuni kaks tuhat kuulajat. Kontserti saab kuulata-vaadata kahelt korruselt.


Kuigi Tasku juhataja Veiko Keerbergi sõnul on arutatud võimaluse üle edaspidi kontsertide ajal ka kauplusi lahti hoida, täna veel kontserdi ajal ostelda ei saa.
Kes kahte asja siiski ühendada soovivad, need võivad Keerbergi sõnul külastada täna kell kaks toimuvat peaproovi, mis on kõigile avatud ja tasuta.


«Me oleme arutanud, et hiljem võiks kontserdi isegi päevasel ajal teha, ja tasuta,» lisas Keerberg, kes loodab, et tänane öökontsert paneb alguse pikale traditsioonile. Samas toonitas ta, et kõik sõltub tänasest – palju tuleb kuulajaid ja kui hästi ettevõtmine vastu võetakse.


Kontserdi korraldaja Lauri Landi sõnul publiku vähesust kartma ei pea, sest teleekraanilt tuntud tegijad meelitavad kohale piisavalt palju kuulajaid. Täpseid piletimüügi tulemusi ta aga avaldama ei soostunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles