SA Kadunud palub abi 47-aastase Taivo leidmiseks

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taivo
Taivo Foto: kadunud.ee

Sihtasutus Kadunud palub abi pühapäeva ööl vastu esmaspäeva (14. detsembril) Rapla maakonnas Märjamaa lähedal Kasti külas kadunuks jäänud 47aastase Taivo leidmisel.

Taivo oli külas sõbral, kus ta pesi oma riided, käis vannis, ajas habet ja praadis liha, koos tarvitati alkoholi. Sõber läks enda sõnul umbes kesköö paiku magama ja kui ta kella 3 ajal lahtisest rõduuksest puhuva külma peale ärkas, Taivot polnud. Sõbra arvates oli Taivo lahkunud rõdult alla puuriidale ronides.

Politseid teavitati Taivo kadumisest reedel, 18. detsembril. Vaatamata Rapla politsei koheselt alustatud toimingutele ei ole Taivo asukohta kindlaks teha õnnestunud.

Taivo on 47-aastane, tumedate juuste ja kõhna kehaehitusega, seljas oli tal tumesinine lukuga dressipluus, jalas sinised kulunud teksased ja musta-sinise värvi firma Timberland tagant krõpsuga sandaalid. Taivo eriliseks tunnusmärgiks on, et tal on jalg vigane ja ta liigub aeglaselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles