Fotod: Ida-Virumaal sai nelja auto kokkupõrkes kuus inimest vigastada

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ida prefektuur

Ida-Virumaal Tallinna-Narva maanteel sai eile päeval nelja sõiduauto kokkupõrkes kuus inimest vigastada.

Politsei- ja piirivalveameti korrapidaja sõnul juhtus õnnetus kell 14.40 Tallinna-Narva maanteel Vaivara vallas Laagna külas, kus 54-aastane Nikolai sooritas Ford Mondeoga möödasõitu ja põrkas kokku vastassuunas liikunud Volkswagen Golfiga.

Fordile sõitis omakorda tagant otsa 27-aastase Ilja juhitud Volkswagen Bora, mille tagajärjel põrkas Ford kokku ees olnud sõiduautoga Seat Alahambra, mille roolis oli 38-aastane Alexey.

Õnnetuses said kannatada Volkswagen Boras viibinud 58-aastane Vitali, Volkswagen Golfis viibinud 26-aastane Anni ja 30-aastane Ivar ning Fordis viibinud kaks 15-aastast poissi ja 37-aastane aastane Rimma, kes kõik toimetati Narva haiglasse.

Narva politseijaoskonna patrullitalituse juht Aleksandr Urb ütles Ida prefektuuri pressiesindaja vahendusel Postimehele, et sündmuskohal oli tee väga libe ning esialgsetel andmetel võiski see liiklusõnnetuse põhjustada.

«Seoses muutunud ilmastikuoludega ja külmakraadidega on sõiduteed muutunud libedamaks. Sõidukijuhid peavad valima sobiva sõidukiiruse ja pöörama kogu tähelepanu sõitmisele ning vältima erinevate kõrvaliste tegevustega tegelemist,» ütles ta ja lisas, et samuti on mõistlik hoida pikemat pikivahet, et jõuaks teiste sõidukite manöövritele reageerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles