Terviseamet tegi Sillamäele auklike koolipõrandate tõttu ettekirjutuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilased klassis
Õpilased klassis Foto: SCANPIX

Terviseamet tegi Sillamäe linnavalitsusele ettekirjutuse, sest linn ei ole suutnud parandada Sillamäe Kannuka kooli auklikke põrandaid.

Terviseameti pressiesindaja Iiris Saluri sõnul on Sillamäe linnale kuuluva kooli ruumides vanad pragudega PVC-st ning linoleumist põrandakatted. Katted on kohati auklikud, lainelised ja lahtiste servadega.

Saluri ütles BNSile, et amet tuvastas olukorra juba eelmise aasta kevadel ja palus linnavalitsusel põrandad korda teha kooliaasta alguseks. «Järelkontrolli käigus selgus, et nõue on täitmata. Selle tulemusel jõuti ettekirjutuseni, mille kohaselt tuleb koolis koheselt tagada igapäevane järelevalve ja probleemide ilmnemisel puudused otsekohe likvideerida käepäraste vahenditega, et vältida ohtu õpilastele ja personalile,» rääkis Saluri.

Sillamäe linnavalitsuse hariduse ja noorsootöö peaspetsialist Riho Kutsar ütles, et probleemiga tegeletakse. Mis ajaks põrandad korda saavad, ei osanud ta täpsustada.

Terviseameti andmetel tuleb kogu koolimaja põrandad lõplikult rekonstrueerida hiljemalt 2018. aasta 1. septembriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles