Kütuse koristamine Tallinna-Tartu maantee äärest peatati pimeduse tõttu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Täna keskpäeval alustas Olerex Tallinna-Tartu maantee 30. kilomeetril Saula küla lähedal reostuse likvideerimist, kuid tööd tuli pimeduse saabudes katkestada ning praegu liiklus sündmuskohas enam häiritud ei ole.

Kütusest läbi imbunud lume koristamisega jätkatakse homme hommikul kell üheksa ning siis on kiirusepiirang antud teelõigul 30 km/h.

Eile õhtul kella 17.45 ajal juhtunud õnnetuse põhjustas kütuseveok, mis vedas erimärgistatud diislikütust. Kraavi sõitnud tsisternist lekkis 6000-8000 liitrit kütust, mis imbus ümbritsevasse lumme.

Kütusesegune lumi kogutakse kokku ja toimetatakse jäätmejaama, keskkonnareostuse ohtu ei ole, kinnitas firma esindaja.

Olerexi turundusjuhi Antti Moppeli sõnul säästis saatus eile rängast õnnetusest. «Täname väga operatiivteenistusi, kelle abiga õnnestus kütus veokist ümber pumbata ja veok teele tagasi tõsta. Samuti vabandame kõikide inimeste eest, kes õnnetuse tõttu häiritud liikluse pärast kannatama peavad,» lisas Moppel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles