Teelt välja sõitnud auto tõttu vajus kraavi kaks veokit

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Õhtul kella kuue paiku juhtus Järva ja Lääne-Virumaa piiril Ambla-Tamsalu maanteel mitu liiklusõnnetust, kus libises kraavi kaks veoautot. Inimesed viga ei saanud. 

Täna õhtul Järva ja Lääne-Virumaa piiril Ambla-Tamsalu maanteel juhtunud liiklusõnnetused said alguse sellest, kui libedalt teelt sõitis välja sõiduauto, mida üritati maasturiga tagasi teele tõmmata. Keegi vigastada ei saanud.

Kuna mööda sõita ei saanud, jäi Tamsalu poolt tulnud Volvo veokijuht seisma. Teepind oli aga libe, mistõttu veoki haagis vajus kraavi.

Mõni aeg hiljem üritas samas kohas liikunud Leedu numbrimärkidega Volvo veoki juht eelmisele liiklusõnnetusele saabunud päästeautole ruumi teha, kuid vajus samuti teelt välja.

Kui Leedu piimaauto teele tagasi aitamisel piisas traktori abist, tuli teise Volvo teele tõmbamise tarbeks tellida sündmuskohale treiler.

Keegi õnnetuses viga ei saanud. Liiklus on selles piirkonnas aga häiritud. 

Seoses liiklusavariiga on Järva maakonnas Ambla-Tamsalu maantee Reinevere ja Nõmmküla vahelisel lõigul (km 10) liiklusele suletud, teatas teeinfo kell 22.15. Liiklus taastati kell 00.52.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles