Eesti annab Süüria põgenike abistamiseks 375 000 eurot (5)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeklased lubasid täna Makedooniasse pääsu ootavatel Süüria migrantidel panna oma telefoniakud laadima.
Kreeklased lubasid täna Makedooniasse pääsu ootavatel Süüria migrantidel panna oma telefoniakud laadima. Foto: SCANPIX

Eesti annab erinevatele rahvusvahelistele organisatsioonidele kokku 375 000 eurot Süüria humanitaarkriisi leevendamiseks ning Süüria põgenike abistamiseks.

Eesti annab 50 000 eurot Rahvusvahelise Punase Risti Komiteele humanitaarkriisi leevendamiseks Süürias, selgub välisministeeriumi dokumendiregistris avaldatud välisministri käskkirjast.

Süüria põgenike olukorra leevendamiseks Jordaanias ja Liibanonis annab Eesti ÜRO pagulaste ülemvoliniku ametile (UNHCR) 75 000 eurot, ÜRO Maailma Toiduprogrammile 75 000 eurot ning ÜRO lastefondile UNICEF 100 000 eurot.

Ka annab Eesti 75 000 eurot ÜRO humanitaarasjade koordineerimisbüroo (OCHA) Iraagi kontorile, toetamaks Süüria kriisist tuleneva põgenike olukorra leevendamist piirkonnas.

Kokku 375 000 eurot eraldatakse välisministeeriumi eelarvest käesolevaks aastaks ette nähtud arengu- ja humanitaarabiks ette nähtud summades.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles