Seppik: Savisaare taandumine oleks erakonnale krahh

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakondlane Ain Seppik
Keskerakondlane Ain Seppik Foto: Peeter Langovits

Keskerakonna aukohtu esimehe Ain Sppiku sõnul oleks Edgar Savisaare erakonna juhi ja linnapea kohalt taandumine katastroof.

Üks Keskerakonna juhtfiguure Ain Seppik tunnistas, et kui kaitsepolitsei on vastuluure osas pädeva organisatsioonina esitanud väga tõsiseltvõetava dokumendi, siis Savisaare senised selgitused on ebatäpsed. Oma vastustega on Savisaar viinud Keskerakonna liikmed suurde segadusse, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Kui mõni päev tagasi olid nad selged ja ütlesid, et tegemist on jälle ühe valimiseelse kampaaniaga, siis peale eilset kapo raportit nad on ärevuses ja segaduses ja suheliselt nõutud,» selgitas Seppik.

«Kui Savisaar astub tagasi, ilma et ta pöörduks kohtuse oma au ja väärikuse kaitseks, siis oleks see sisuliselt kapo raportis olevate faktide tunnistamine ja see oleks erakonnale täielik krahh,» märkis Seppik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles