Savisaar kaotas närvid

Mirjam Mäekivi
, Postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar kolmapäeval ajakirjanike piiramisrõngas.
Edgar Savisaar kolmapäeval ajakirjanike piiramisrõngas. Foto: Liis Treimann

Eile päeval kahel korral ajakirjanike ees kindlalt esinenud Keskerakonna esimees Edgar Savisaar kaotas õhtul närvid, kui Äripäeva fotograaf sattus Tallinna lennujaamas filmima Moskvast saabunud Deniss Boroditšile vastu tulnud Savisaart ja Kalle Klandrofi, kirjutab Äripäev.

Lennujaama oli saabunud ka Savisaare käitumist kritiseerinud ja Boroditši kaitsma asunud Ain Seppik, kes aga Savisaart nähes eemaldus kiiresti ning Äripäeva väitel oli näha, et Seppik polnud Savisaarega kohtumisest huvitatud ja parteijuhi nägemine lennujaamas üllatas teda.

Savisaar omakorda läks kätega kallale teda filminud fotograafile, ent vabandas hiljem oma käitumise pärast. «Andke andeks, läksin ägedaks,» lausus Savisaar ja eskortis koos Klandorfiga Boroditši enda autosse.

Kapo väitel oli Boroditš Keskerakonnale Venemaalt rahaküsimise üks võtmetegelasi ning Äripäeva hinnangul võib Savisaar kahtlustada, et just noor abilinnapea oli see, kes kapoga koostööd tegi, mis võis olla ka põhjuseks, et linnapea ise Boroditšile lennujaama vastu läks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles