Rongiõnnetuse uurimiseks algatati kriminaalmenetlus

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rongiõnnetus Aegviidu lähedal.
Rongiõnnetus Aegviidu lähedal. Foto: Peeter Langovits

Põhja ringkonnaprokuratuur alustas täna öösel Aegviidu lähistel toimunud rongiõnnetuse asjaolude uurimiseks kriminaalmenetluse.

Ringkonnaprokurör Rainer Amur ütles ERRi raadiouudistele, et kriminaalasi alustati karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb raudteeveeremi juhi poolt liiklus- või käitlusnõuete rikkumist, kui sellega on ettevaatamatusest põhjustatud inimese surm, vahendas ERR Uudised.

«Küsitletakse hukkunu lähedasi, kuna nemad on antud kriminaalmenetluses kannatanud ja püütakse selgitada välja, mida hukkunu tegi enne, kui ta kodunt lahkus ning mis olid tema mõtted,» selgitas Amur.

Lisaks on tema sõnul võimalik ekspertiisi tegemine. «Loomulikud vaadatakse üle võimalikud videosalvestused, mis võivad Aegviidu rongijaamas olla,» rääkis Amur ja avaldas lootust, et võib-olla on võimalik leida ka tunnistajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles