Nektariinimaius

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaan Heinmaa

Nektariine 800 g
Külmutatud kirsse 1 pakk (200–300 g)
Suhkrut 4 sl
Vahukoort 200 ml
Kookosküpsiseid 150 g
Beseeküpsiseid 100 g

Eemalda nektariinidelt kivid ning lõika need sektoriteks. Aseta nektariinid ahjuvormi ning puista peale kirsid ja soovikohane kogus suhkrut. Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit ning jahuta.

Vahusta vahukoor ja sega hulka purustatud beseed. Nüüd võta pokaal ja aseta sinna kookospall (-küpsis), seejärel pane lusikaga nektariine ning kirsse ja ka vedelikku. Lõpuks lisa pokaali beseevahukoor ja serveeri.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles