Kuidas kiiresti vabaneda talvisest „polstrist” – vabane nädalaga kuni 8 kilost!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stockholmhealth.com

„Idee liituda selle dieediga tabas mind nagu välk selgest taevast. Nägin kirjeldust ja sain aru, et seda tuleb proovida! Sellest ajast peale olen vabanenud juba 8 kilost,” jutustab hambaarst Lana (26). Loe intervjuud Lanaga edasi, et saada teada, kust saada tasuta toitumisspetsialisti nõustamist!

Alusta rannahooaega saleda kehaga – see on jõukohane ka sulle!  KLÕPSA SIIN – StockholmHealth.com – ja loo oma salenemiskava!

– Milline oli sinu varasem salenemiskogemus?

– Meie peres on olnud alati selline seisukoht, et kui sa sporti teed, siis võid kõike süüa. Veel hiljuti ma just seda tegingi – sõin kõike, mida tahtsin. Sageli oli see toit väga tasakaalustamata ja ühekülgne. Ülekaal hakkas endast vähehaaval tunda andma, kuigi ma olin aktiivne ja tegin sporti. Kilosid tuli ainult juurde. Ma ei suutnud end varem dieedi pidamiseks kokku võtta. Lugesin teiste saavutustest ja kaotatud kilodest, aga ise sõin ikka kõike seda, mis kätte juhtus. Tõtt öelda ei uskunud ma sugugi, et ka mina võin saleneda!

– Kuidas sa said teada Stockholmi dieedist?

– Kaks mu sõbrannat olid Stockholmi dieedi abil mitme riidenumbri võrra saledamaks saanud. Nii saingi ma teada sellest dieedist. Muidugi tahtsin ka mina sama hea välja näha nagu nemad. Olen hambaarst ja üks osa meditsiiniõpingutest puudutas ka õiget toitumist. Aga üks asi on tunda teooriat, teine aga seda ellu viia ja mõista, mida tuleb kaalu langetamiseks süüa. Idee liituda selle dieediga tabas mind nagu välk selgest taevast – istusin internetis, lugesin Stockholmi dieedi kirjeldust ja sain aru, et seda tuleb proovida.

– Kuidas õnnestus dieedi järgimine?

– See oli huvitav! Igaks päevaks oli määratud, mida ja kui palju tuleb süüa, ning kaasas olid kõik retseptid. Kleepisin külmkapile märkmepabereid, et mitte õigeid aegu ja toite ära unustada. Mulle meeldis, et toit oli maitsev ning kergesti kättesaadav ja valmistatav. Juba teisel päeval tundsin esimesi positiivseid muutusi – kergustunnet. Vähehaaval kadusid ka liigsed kilod. Tänu sellele toitumiskavale tean ma nüüd, mida ma pean sööma, et just minul kaoks ülekaal. Ning ma olen vabanenud juba 8 kilost.

– Mida sa soovitaksid teistele, kes soovivad samuti saledat keha?

– Soovitan südamest Stockholmi dieeti kõigile neile, kes soovivad kevadel vabaneda talvisest „polstrist”. Täida lihtsalt test ja registreeru ning sa võid alustada rannahooaega ideaalse kehaga!

Alusta rannahooaega saleda kehaga – see on jõukohane ka sulle!  KLÕPSA SIIN – StockholmHealth.com – ja loo oma salenemiskava!

Copy
Tagasi üles