Ema ja tütar avasid Saaremaal vanas kalapoes stripiklubi (5)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustreeriv foto.
Illustreeriv foto. Foto: AFP / Scanpix

Ajaleht Saarte Hääl kirjutab, kuidas Ruth Pere ja tema ema Mendi Kallavus avasid Kuressaare kesklinnas uue stripiklubi kunagise kalapoe majas.

«Meile meeldivad mehed,» selgitas Mendi Kallavus Royal Gentlemen's Clubist, miks nad koos tütrega uue meelelahutusasutuse avasid. Kallavus on erinevate stripiklubidega seotud olnud 16 aastat ja Perel on selles äris viie aasta pikkune kogemus baaridaamina.

«See tundus õige ala, millega edasi tegeleda,» märkis Ruth Pere, Kuressaare uusima klubi omanik.

Seda, et Kuressaares Kiriku tänaval asub ka stripiklubi Ärtu, kumbki oma sõnul ei pelga. Kallavus märkis, et mingisugust riidu pole. Ta müüs oma osa Ärtus maha ja alustas koos tütrega uut äri. Klubi ruumideks soovitigi just neid, kus viimati tegutses piljardiklubi.

Lisaks postitantsusõule pakutakse Royalis kõikvõimalikke stripiklubi teenuseid. Saab tellida erootilist massaaži, minna seltsidaamiga sauna ja nautida privaatselt täielikku strippi. «Laval toimub topless-esinemine,» ütles Kallavus. Piljardilaud on klubis samuti olemas.

«Kultuurne rahvas armastab piljardit mängida, seepärast me ühte lauda tahtsimegi,» selgitas Kallavus. Ta lisas, et noormehed, kes oskavad piljardit mängida, käituvad ka hoopis viisakamalt kui need, kes niisama nurga peal suitsetavad.

Noorel omanikul Ruth Perel oli aga kindel tahtmine pakkuda midagi uudset ja eksklusiivset. Nii leiabki uuest klubist ka sadomaso ruumi. Lisaks voodile on seal mitmesuguseid piitsu ja käeraudu ning tool, kuhu saab inimese kinni panna.

Pere märkis, et sellisest ruumist ja teenusest on puudust tuntud näiteks poissmeeste õhtutel. Muidu on pruut näiteks hommikumantlivöö mehele kaasa andnud, et oleks millegagi tulevase peigmehe käsi kinni siduda.

«Poissmeeste õhtul on lõbus, kui saab panna peigmehe käed raudu ja kaelarihma kaela. Ja kui siis tüdruk teda natuke piitsutab…» lisas Mendi Kallavus.

Kuna mõlemad naised on pikka aega stripiklubis töötanud, teavad nad hästi, et tihtipeale tullakse stripiklubisse ka midagi enamat nõudma. «Seadus ei luba seksteenust müüa ja meie seksteenust ei müü,» oli Kallavus konkreetne.

«Tüdrukud ei taha oma taset nii madalale lasta, et keegi saaks neid nimetada inetuma nimega kui striptiisitar ja striptiisitar on sõutantsija,» lisas ta.

Royalisse oodatakse klientidena ka naisi, kuid nad peavad teadma, kuhu nad tulevad, selgitas Ruth Pere, viidates, et maja reegleid peab austama ja salliv olema. Ta lisas, et stripiklubi ei ole mingi siivutu paik, kuigi nii kiputakse arvama.

Kallavuse sõnul polegi nii harvad juhud, kus mees ja naine tellivad üheskoos privaatse striptiisi. «Tänavad hiljem, ostavad naisele veel joogi ja lähevad ära,» märkis ta.

Klubil on ka oma moto, mis kõlab: «Kõik su sõbrad on siin, sa lihtsalt ei tunne neid veel. Astu sisse ja saa tuttavaks.» Kallavus kinnitas, et maja õhkkond püütakse hoida selline, et keegi ei peaks ennast ebameeldivalt tundma. Kõiksugu sekelduste puhuks on olemas ka turvamehed.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles