Kiire ja kodune kalaamps

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiire ja kodune kalaamps
Kiire ja kodune kalaamps Foto: Jaan Heinmaa

küpsetusplaadi täis
20–25 minutit

600 g räime liblikfileed
250 g riivitud pehmemat suitsujuustu
2 viilutatud punast sibulat
peotäis värsket tilli
1 dl jahu paneerimiseks (võid kasutada ka pooleks kaerajahuga ning lisada ½ tl sinepipubrit)
õli, kui soovid kalapalad praadida
 

Kasta fileed jahusse ja lao, pooled fileed, nahaga külg all, küpsetusplaadile. Tõsta igale palale peale riivjuustu, sibulat ja tillioksake. Tõsta teine filee katteks (nahaga pool ülal). Soojenda ahi 180 kraadini või kuumuta praepannil õli. Küpseta, kuni juust on sulanud ja fileed küpsed või prae pannil mõlemalt poolt krõbedaks. Serveeri meelepärase salatiga või lihtsalt mõnusa snäkina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles