Rakvere linnas on mõned majapidamised ilma internetiühenduseta

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telia.
Telia. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Äikesetormi tõttu on Rakvere kesklinnas majapidamisi, kus internetiühendus on maas ning telefonid tummad. Et sidesüsteemid puuduvad, siis on häiritud töö ka Virumaa Teataja toimetuses.

«Toimetuse töö on seiskunud ja kontakt välismaailmaga puudub,» ütles Virumaa Teataja peatoimetaja asetäitja Kristel Kaljuvee. Töötajad kasutavad töö tegemiseks isiklikke telefone ning nii palju, kui võimalik, siis tehakse tööd mobiilse interneti abil. Korruste vahel aga on vaja joosta, sest lauatelefonid on maas.

Telia klienditeenindaja Marek Luige sõnul oli seal kandis kõva äikesetorm. Tegu ei ole üldrikkega, kuid üksikud kliendid on hetkel internetita. «Ilmselt on rike kas ruuteril või jaamal,» selgitas Luige.

«Jaamakaardi järgi on neljal kliendil internetiühendus katkenud,» ütles ta. Tehnik saadetakse Rakverre kell 17. Kuna rike ei ole ulatuslik, siis saavad tänaseks kõik majapidamised internetiühenduse tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles