Pildid: Raplas hukkus autolt löögi saanud 80-aastane jalgrattur

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Raplas.
Liiklusõnnetus Raplas. Foto: Lääne prefektuur

Täna pärastlõunal juhtus Raplas liiklusõnnetus, milles sai surmavaid vigastusi jalgrattaga sõitnud eakas naine.

Täna kell 12.41 toimus liiklusõnnetus Rapla linnas Viljandi maanteel Tallinna-Rapla-Türi maantee 48. kilomeetril, kus 80-aastane naine sõitis jalgrattaga ette peateel liikunud sõiduautole Volkswagen Sharan, mida juhtis 66-aastane mees. Juhil kokkupõrget vältida ei õnnestunud. 

Kokkupõrke tagajärjel paiskus jalgrattur sõiduauto esiklaasile ja sealt sõiduteele. Sõiduauto sõitis paremale teelt välja, purustades liiklusmärgi ja kergliiklustee piirde.

Meedikud viisid õnnetuspaigalt Põhja-Eesti regionaalhaiglasse rattaga liigelnud 80-aastase naise, kelle elu päästa ei õnnestunud ja kes suri saadud vigastustesse, teatas Lääne prefektuur.

Rapla politseijaoskonna välijuht Alar Smirnov tuletab inimestele meelde, et enne sõidutee ületamist peab veenduma selle ohutuses.

«Sõidutee ületamiseks soovitame alati eelistada ülekäiguradasid ja ratturitel soovitame ületada sõiduteed ratas käekõrval. Sõidutee ületamist ei tohiks alustada enne, kui on kindel, et juhid on ületajat märganud ja tee ületamine ohutu,» ütles Smirnov.

Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Käesoleval aastal on liikluses hukkunud 19 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles