Saadet «Vabariigi kodanikud» juhib homme Indrek Treufeldt

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Treufeldt
Indrek Treufeldt Foto: Ülo Josing / ERR

Omamoodi kummardusena ootamatult lahkunud Aarne Rannamäe tööle võtab selle nädala «Vabariigi kodanikud» ette 15 aasta tagused pöördelised sündmused terrorirünnakute ohvriks langenud Ameerika Ühendriikides, saadet juhib Indrek Treufeldt.

Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) poliitikatoimetuse juhi Andres Kuuse sõnul on teisipäevase saate näol tegemist kummardusega Aarne Rannamäe tööle. «Aarne vahendas 11. septembri pöördelisi sündmusi AK saatejuhina ja kindlasti oleks ta soovinud ETV ekraanil näha just selleteemalist arutelu,» ütles Kuusk Menule antud kommentaaris.

ERRi pressiesindaja Anneli Tõevere-Kaur ütles Postimehele, et homse saate viib läbi Indrek Treufeldt, kuid veel pole paika pandud, kes arutelusaadet edaspidi juhtima hakkab.

Eesti Rahvusringhääling kaotas laupäeval ootamatu terviserikke tõttu ühe oma parima ajakirjaniku ja suurepärase kolleegi Aarne Rannamäe. Rannamäe sõnad, «ma pigem murdun, aga ei paindu», on olnud tema ajakirjandusliku tegevuse peamiseks tunnuseks ja andnud ka paljudele teistele raskel hetkel jõudu ja õige tee.

Aarne Rannamäe juhtis ETVs saadet «Vabariigi kodanikud» aastast 2007. 

Loe lähemalt siit: Suri tuntud teleajakirjanik Aarne Rannamäe

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles