Yana Toom: Edgar vajab pausi (6)

Nele-Mai Olup
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yana Toom
Yana Toom Foto: Pm

Keskerakonna esimeheks kandideeriva eurosaadiku Yana Toomi sõnul vajab Edgar Savisaar pausi, et taastuda ja jõudu koguda, kirjutas ERRi uudisteportaal.

Küsimusele, kas Edgar Savisaare aeg on möödas, vastas Toom eitavalt. «Usun, et ei ole, aga Edgar kahtlemata vajab teatud pausi, aega, et taastuda ja jõudu koguda,» ütles Toom intervjuus «Ringvaatele».

Toomi sõnul on Keskerakonna laupäevasel kongressil küsimuse all eelkõige maailmavaade, mitte partei juhtimisstiil või rahaasjad. 

«Erakonnas on maailmavaateline konflikt, on vaja selgelt ära määratleda, et tegelikult me ei räägi pelgalt rahast, korruptsioonikahtlustustest või garantiikirjadest - me räägime ikka ideoloogiast,» rääkis Toom.

Toom kinnitas, et ta ise läheb kongressil lõpuni ega loobu kellegi kasuks oma kandidatuurist. «Tänase seisuga on veendumus olemas, et ma lähen lõpuni ja vastaskandidaat on Jüri Ratas,» lausus partei praegune aseesimees Toom.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles