Toiduabi vedaja tahab eksimust heastada annetusega toidupangale

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidupank. Foto on illustreeriv
Toidupank. Foto on illustreeriv Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sotsiaalministeeriumiga lepingu sõlminud transpordifirma Sanitex tahab annetusega toidupangale heastada ebameeldivused, mis tekkisid toiduabi transportimisel valesti pakitud ja purunenud pakendite tõttu.

Sotsiaalministeriumi ja Sanitexi lepingu kohaselt pidi ettevõte tagama toiduabile pakendi, mis kindlustab selle säilimise transportimisel sihtkohta muutmata kujul, kuid tarnimisel esines pakendeid, mis ei vastanud nõuetele ning olid osaliselt purunenud.

Enim puudust kannatavatele isikutele toiduabi ostmise riigihanke raames transporditeenust osutanud Sanitex tunnistab oma eksimusi ning saatis sotsiaalministeeriumile kirja, milles soovib ebameeldivuste heastamiseks teha toidupangale annetuse.

Kuna olulist kahju lepingupooltele pakendite purunemine ei põhjustatud ning sotsiaalministeerium ei ole nõudnud kahju hüvitamist, soovib ettevõte annetada toidupangale 6000 eurot ja enam kui tuhande euro eest toiduaineid, et heastada pakendamise ja komplekteerimisega seotud lisatoimingud toidupakkide jagamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles