4 portsu
Kaste:
1 väike šalottsibul, peeneks hakitud
3 sl valgeveini äädikat
2 sl Dijoni või magusat sinepit
3 sl oliiviõli
2 sl vett
1 tl suhkrut, soola ja pipart maitse järgi
4 portsu
Kaste:
1 väike šalottsibul, peeneks hakitud
3 sl valgeveini äädikat
2 sl Dijoni või magusat sinepit
3 sl oliiviõli
2 sl vett
1 tl suhkrut, soola ja pipart maitse järgi
Salatiks:
500 g grillitud või praetud liha (vt näiteks eelmisest retseptist), ribadeks lõigatud
150–200 g rohelist salatit
3 nektariini, sektoritena
3 sl hakitud basiilikut
1 väike punane sibul, õhukeste viiludena
Klopi suletud kaanega purgis kastmeained ühtlaseks.
Aseta salatilehed ja nektariinid vaagnale, tõsta peale liha ning sibulad. Nirista üle kastmega ning puista kaunistuseks basiilikut.