NYC lihasalat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu

Kaste:
1 väike šalottsibul, peeneks hakitud
3 sl valgeveini äädikat
2 sl Dijoni või magusat sinepit
3 sl oliiviõli
2 sl vett
1 tl suhkrut, soola ja pipart maitse järgi

Salatiks:
500 g grillitud või praetud liha (vt näiteks eelmisest retseptist), ribadeks lõigatud
150–200 g rohelist salatit
3 nektariini, sektoritena
3 sl hakitud basiilikut
1 väike punane sibul, õhukeste viiludena
Klopi suletud kaanega purgis kastmeained ühtlaseks.
Aseta salatilehed ja nektariinid vaagnale, tõsta peale liha ning sibulad. Nirista üle kastmega ning puista kaunistuseks basiilikut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles