Eestlasest röövel viskas Münchenis poemüüjat kassaaparaadiga (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassaaparaat.
Kassaaparaat. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Eestist pärit kurjategija vigastas esmaspäeval Münchenis kauplust röövides kahte seal töötavat naist, lüües üht kassaaparaadiga vastu kätt ja teist vastu pead. Mees tormas kassaaparaat kaenlas minema ja eitas röövi toimepanekut.

Kella 16.25 ajal sisenes Müncheni Isarvorstadti linnaosas asuvasse kirjatarvete kauplusse mees, kes haaras kaupluse kassaaparaadi ja püüdis põgeneda, ent toitekaabli rebenedes kukkus kassa põrandale, kirjutab Saksa väljaanne Abendzeitung.

Kaupluses töötanud 63-aastane naine varjus leti taha ja hüüdis appi, mispeale kurjategija lõi teda kassaaparaadiga ja tabas naise küünarvart.

Kui naise sugulane, 29-aastane naine kurjategijat takistada püüdis, tõstis mees kassaaparaadi mõlema käega üles ja viskas sellega naisele vastu pead, põhjustades viimase otsmikule veritseva peahaava. Seejärel tormas mees koos kassaaparaadiga kauplusest välja ja kadus Goetheplatzi metroojaama.

Rünnaku ohvriks langenud naised kutsusid politsei, kes asus kurjategijat jälitama ja suutis 39-aastasele Eestist pärit mehele ka järele jõuda. Kassaaparaat oli mehel endiselt kaenlas, kuid sellest hoolimata eitas ta röövi toimepanekut.

Politsei võttis kassaaparaadi sõrme- ja muude jälgede kindlakstegemiseks enda valdusse. Seade oli täiesti deformeerunud, sest arvatavasti püüdis röövel kassasahtlit lahti murda. Sahtli sisuks oli umbes 600 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles