Galerii: Tartus rammis roolijoodik aeda, juhil tuvastati ligi neljapromilline joove (1)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pealelõunal kell 15.44 teatas tähelepanelik inimene häirekeskusele, et Tartu linnas Kummeli ja Muru tänavate ristmikul sõitis sõiduauto Ford vastu aeda ning põgenes seejärel sündmuskohalt.

Avarii tagajärjel ühe rehvi kaotanud avariilise sõiduki leidsid korrakaitsjad Põllu tänavalt, kus see oli kortermaja ette pargitud.

Sõidukis viibis kaks meest. Juhikohal viibis 25-aastane mees ning kõrvalistmel 30-aastane mees. Isikute kontrollimisel tuvastas politsei, et mõlemad olid alkoholi tarvitanud ning juhil mõõdeti kriminaalne joove. Kohalolnute sõnul lähenes juhi joobeaste koguni neljale promillile.

Meedikud juhil vigastusi ei tuvastanud, kaassõitjale anti esmaabi koha peal. Peale esmaabi viidi nad esmalt asjaolude selgitamiseks jaoskonda ning seejärel kainestuskambrisse kainenema.

Sündmuskohal käinud politseinike sõnul puudus sõidukil ülevaatus ja liikluskindlustus. Avariiline Ford teisaldati tasulisse parklasse. Mehe suhtes alustati kriminaalmenetlus, mis hõlmab sõiduki juhtimist joobeseisundis ja liiklusõnnetuse põhjustamist.

Täpsema ülevaate teeb sündmusest Kanal 2 ja Reporter.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles