Vana-Võidu õpilased: Loodus ei teinud midagi valesti

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegune Viljandi linnavolikogu esimees Tarmo Loodus ei aja tagasi, et läks suitsetanud poisse korrale kutsudes liiale, kuid eitab soovi neile teadlikult põletushaavu tekitada.
Praegune Viljandi linnavolikogu esimees Tarmo Loodus ei aja tagasi, et läks suitsetanud poisse korrale kutsudes liiale, kuid eitab soovi neile teadlikult põletushaavu tekitada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Direktor Tarmo Loodus ei teinud suitsukeeldu rikkunud noormehe koni käesurumisega kustutades midagi valesti, ütlesid eile Vana-Võidu kutsekooli õpilased  Õhtulehele.


Kooli tagahoovi rajatud suitsunurgas sigaretti pahviva neiu väitel peab koolis olema distsipliin.



«[Ma] ei heida direktorile midagi ette, olen kindel, et Silver provotseeris direktorit,» leiab tema.

Sama meelt on ka kaks noormeest, kes enda sõnul teinud hetk enne Looduse käesurumist Silveri seltsis suitsu. «Meie läksime lihtsalt minema, aga tema otsustas jääda,» ütlevad nad, et kõrvetadasaanu oleks nagu meelega jäänud direktoriga tüli norima.

«Kui seda saab provotseerimiseks nimetada, siis [oli see seda] küll. Teised poisid jooksid minu tulles ära, aga tema jäi,» lisas Loodus, kes on siiski oma süüd tunnistanud, arvates, et läks poiste korrale kutsumisega liiale.



Direktori käitumise vastu on varem protesti avaldanud lastekaitsjad, tema kaitseks on aga välja astunud haridusminister Tõnis Lukas. Juhtunu uurimiseks on algatatud kriminaalasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles