Europol otsib taga Tallinna ööklubi pussitajat

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkaart Eestist.
Postkaart Eestist. Foto: Kuvatõmmis Europoli lehelt

Vene kodanik Ernest Gammer, kes pussitas Tallinna ööklubis 2010. aastal võõrast meest ja tekitas talle raskeid tervisekahjustusi, on saanud Euroopa kõige tahetumate tagaotsitavate nimekirja.

Euroopa politseiamet Europol on oma suvekampaania käigus kujundanud veebis postkaardid, kus otsitakse 21 erineva riigi kurjategijaid.

«Hea Ernest, me oleme üritanud sind kätte saada, kuid sa oled olnud mõnda aega eemal. Palun võta uuesti ühendust. Parimat, politsei,» seisab postkaardil.

Tagaotsitav Ernest Gammer.
Tagaotsitav Ernest Gammer. Foto: Eurpoli lehe kuvatõmmis

Vene kodakondsusega Ernest Gammer on Tallinna ringkonnakohtus süüdi mõistetud raske tervisekahjustuse tekitamises. 2010. aasta 22. augusti varahommikul kella 4 paiku tungis 1985. aastal sündinud Ernest Gammer Tallinnas Cathouse´i klubi juures ootamatult ja ilma ühegi põhjuseta kallale endast aasta vanemale noormehele. Politsei andmetel pussitas Gammer kannatanut kaks korda, tekitades ohvrile eluohtlikke vigastusi.

Politseil õnnestus pussitaja isik tuvastada ning kohtueelse uurimise lõppedes sai varem korra varavastase süüteo eest kriminaalkorras karistatud Gammer süüdistuse raskete tervisekahjustuste tekitamises.

Tallinna ringkonnakohus jättis 2013. aastal jõusse Gammeri nelja-aastase vanglakaristuse, samas vabanes ta kohustusest tasuda kannatanule suur valuraha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles