Siseministeerium hangib jõustruktuuridele 205 sõidukit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Eeva Kaun

Siseministeerium kuulutas välja riigihanke 205 erineva sõiduki kasutusrendile võtmiseks politsei- ja piirivalveametile, päästeametile ning siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskusele.

Ministeerium tahab võtta enamiku sõidukeid kasutusrendile viieks aastaks ja ühe sõiduki kolmeks aastaks.

40 politsei tsiviilvärvides sõiduautot, mille keskmine CO2 sisaldus heitgaasides ei ole mitte rohkem kui 150 grammi kilomeetri kohta (g/km), soovib siseministeerium võtta kasutusrendile viieks aastaks.

Neli politsei tsiviilvärvides kriminalistika eriseadmetega väikebussi CO2 sisaldusega heitgaasides mitte rohkem kui 215 g/km tahab ministeerium võtta kasutusrendile viieks aastaks.

Samuti tahab siseministeerium võtta viieks aastaks kastusrendile kaks politsei tsiviilvärvides kombisõidukit 1+8 istekohaga. Nende sõidukite CO2 sisaldus heitgaasides ei tohi ületada 195 g/km.

Kolme kasutusrendile võetava politsei tsiviilvärvides liiklusjärelvalve sõiduauto CO2 sisaldus heitgaasides ei tohi ületada rohkem kui 240 g/km. Need sõidukid soovib ministeerium võtta rendile samuti viieks aasaks.

15 politsei tsiviilvärvides liiklusjärelvalve sõiduauto keskmine CO2 sisaldus heitgaasides ei tohi ületada 163 g/km. Need sõidukid tahab siseministeerium võtta rendile samuti viieks aastaks.

Ühe politsei tsiviilvärvides alarmsõiduauto CO2 sisaldus heitgaasides ei tohi olla rohkem kui 163 gr/km. Ka selle auto võtab siseministeerium rendile viieks aastaks.

Kahe viieks aastaks rendile võetava politseivärvides ja eriseadmetega liiklusjärelvalve sõiduauto CO2 sisaldus heitgaasides ei tohi olla rohkem kui 249 g/km.

Kahe viieks aastaks rendile võetava politseivärvides ja eriseadmetega liiklusjärelvalve sõiduauto CO2 sisaldus heitgaasides ei tohi olla rohkem kui 240 g/km.

70 politseivärvides ja eriseadmetega patrullteenistuse sõiduautot võtab siseministeerium kasutusrendile samuti viieks aastaks. Nende autode keskmine CO2 sisaldus heitgaasides ei tohi olla rohkem kui 150 g/km.

Üheksa politseivärvides ja eriseadmetega patrullteenistuse väikebussi võtab ministeerium kasutusrendile viieks aastaks, sõidukite keskmine CO2 sisaldus heitgaasides ei tohi ületada 215 g/km.

Samuti võtab ministeerium viieks aastaks rendile neli päästeameti tsiviilvärvides 4x4 demineerimiskaubikut, keskmise CO2 sisaldusega heitgaasides mitte rohkem kui 220 g/km.

Viis päästeameti tsiviilvärvides demineerimiskaubikut võtab ministeerium rendile samuti viieks aastaks, nende sõidukite keskmine CO2 sisaldus heitgaasides ei tohi olla rohkem kui 220 g/km.

Viieks aastaks soovib ministeerium rentida ka neli päästeameti pikap kerega maasturit, keskmise CO2 sisaldusega heitgaasides mitte rohkem kui 255 g/km.

Päästeamet saab riigihankega viieks aastaks ka 17 mahtuniversaal-sõiduautot, keskmise CO2 sisaldusega heitgaasides mitte rohkem kui 200 g/km.

Üheksa päästemeti juhtimisautot võtab ministeerium rendile samuti viieks aastaks. Sõidukite CO2 sisaldus heitgaasides ei tohi ületada 220 g/km.

Neli päästeameti tsiviilvärvides demineerimismaasturit CO2 sisaldusega heitgaasides mitte rohkem kui 240 g/km rendib siseministeerium samuti viieks aastaks.

13 SMIT mahtuniversaal-sõiduautot või kaubikut võtab siseministeerium rendile viieks aastaks, sõidukite keskmine CO2 sisaldus heitgaasides ei tohi olla rohkem kui 200 g/km.

Ühe SMIT sõiduauto võtab ministeerium rendile kolmeks aastaks. Selle auto keskmine CO2 sisaldus heitgaasides ei tohi olla rohkem kui 200 g/km.

Siseministeerium ootab pakkumisi 8. juunini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles