Felixi uus Klassikaline majonees – Eesti maitsvaim majonees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Põltsamaa Felix

Eesti tarbijad valisid kõige maitsvamaks majoneesiks Felixi uue Klassikalise majoneesi, selgus Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse (TFTAK) ja Põltsamaa Felixi koostöös veebruaris tehtud tarbijauuringust.

Uuringus paluti tarbijatel maitsta ja hinnata Eestis enimmüüdavamaid majoneese ja võrrelda nende majoneeside maitsenüansse, üldmuljet ja välimust. Valdav enamus uuringus osalenud tarbijatest arvas, et Felixi uus Klassikaline majonees on võrreldes teiste majoneesidega parem nii maitseomadustelt, välimuselt kui ka üldmuljelt. Seega on uus Felixi Klassikaline majonees Eesti maitsvaim. Uus Klassikaline majonees on ka väiksema rasvasisaldusega. Arvestame oma tootearenduses tervislikkust ja nii oleme hea maitse saavutanud tervelt 8% madalama rasvasisaldusega võrreldes eelmise Felixi Klassikalisemajoneesiga.

Raha tagasi garantii

Esimese Eesti toidutootjana pakub Felix uuele Klassikalisele majoneesile ka parima maitse garantiid! Kui Sulle tõesti mingil põhjusel Felixi uus Klassikaline majonees ei maitsenud, siis on Sul võimalus selle eest raha tagasi saada. Parima maitse garantii tingimustega saad tutvuda Felixi kodulehelt aadressil www.felix.ee

Felixi uus Klassikaline majonees annab salatitele elu

Eesti köögis süüakse traditsiooniliselt palju salateid, mille üheks oluliseks komponendiks ja peamiseks maitseandjaks on majonees. Eestis müüdavatest välismaistest majoneesidest on aga üsna keerukas salateid segada, kuna need on paksema konsistentsiga ja tihti ka võõra maitsega. Tarbijad tõstsid uuringul eriti esile Felixi uue Klassikalise majoneesi ideaalset sobivust erinevatesse salatitesse.

Kvaliteetne tooraine on hea majoneesi eelduseks

Head majoneesi saab valmistada ainult kvaliteetsest toorainest. Eesti suurima kastmetootja AS Põltsamaa Felixi toodetes on kasutatud parimat eestimaist rapsiõli ning kvaliteetset muna. Rapsiõli on majoneesi üks põhikomponente ning peab seetõttu olema kvaliteetne, tagamaks majoneesi hea maitse säilimise ka pikema aja jooksul. Samuti on väga oluline vee kvaliteet. Puhta vee saamiseks on Felixil 60 meetri sügavune puurkaev, mille läheduses reostusallikad puuduvad.

Kvaliteetne majonees on suurepärane maitserikastaja igapäevasel toidulaual

Kvaliteetne majonees on suurepärane kaste igapäevastele toitudele. Kõige rohkem kasutatakse majoneesi erinevate salatite maitsestamisel, samuti võilevamäärdena ning erinevates külmades kastmetes. Felixi majoneeside kvaliteeti kinnitavad Eesti Terviseameti labori testid ning Põllumajandusministeeriumi Veterinaar- ja Toiduameti  labori testid.

Kvaliteetsed tootmistingimused ja parim pakend tagavad turvalisuse

Majoneesi parima maitse eelduseks on kvaliteetsed tootmistingimused. Oluline on tagada kõrge hügieen ja puhtus kogu tootmisahelas. Et majonees säiliks kvaliteetsena ka pärast tootmist, on väga oluline pakendamine. Felix kasutab majoneeside pudelitel fooliumkorke, mis tagavad toote turvalisuse – tarbija võib kindel olla, et majonees pole kokku puutunud õhuga ning on avamisel värske. Felixi majoneesipudelid on valmistatud mitmekihilisest polüpropüleenplastist, et toode püsiks ka avatult külmikus veel kaua värskena.

Uus Klassikaline majonees tasub kindlasti proovimist – Eesti tarbijad soovitavad!

Copy

Märksõnad

Tagasi üles