Murutraktori alla jäänud laps sai raskelt vigastada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi.
Kiirabi. Foto: Mihkel Maripuu

Saaremaal Valjala vallas jäi kolmapäeval kolmeaastane pois murutraktori alla ja sai raskelt vigastada.

Kiirabi viis poisi Kuressaare haiglasse ja sealt viis kopter ta Tallinna Mustamäele Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse (PERH), kirjutab Saarte Hääl.

«Lapse seisundi kohta ei oska ma midagi öelda, ta oli meie haiglas väga lühikest aega ja viidi siis edasi Tallinna,» ütles Kuressaare haigla ravijuht Marje Nelis.  PERH lapse olukorda ei kommenteerinud, viidates delikaatsetele isikuandmetele.

Lääne ringkonna prokurör Gardi Anderson kinnitab, et kriminaalasi alustatakse alaealistega juhtunud tõsiste õnnetuste puhul alati.

«Käsitleme Saaremaal juhtunut esialgu raskete tagajärgedega õnnetusena, kriminaaluurimise ülesanne on juhtunu asjaolud võimalikult täpselt kindlaks teha,» selgitas prokurör.

«Väikelapse raske trauma on perele tohutu löök. Ma palun kõigil austada nende privaatsust ja anda perele aega, et juhtunuga toime tulla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles