Jätkub Tallinna-Luhamaa maantee parandamine

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maantee.
Maantee. Foto: Margus Ansu

Maanteeinfokeskuse andmetel tehakse täna Eestis mitmel pool teetöid, mis muudavad tavalist liiklusrütmi.

Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel jätkuvad teekatte parandustööd (aukude remont) Harju maakonnas Paunküla-Matsimäe lõigul (km-d 51-67), Järva maakonnas Matsimäe-Korba (km-d 68-80), Mäo-Prandi (km-d 89-98) , Käsukonna-Paia lõigul (km-d 104-109), Jõgeva maakonnas Järva maakonna piirist kuni Adavereni (km-d 115-120) ja Tartu maakonnas Ilmatsalu rigristmikust kuni Aardla raudtee viaduktini (km-d 183-186).

Teekatet parandatakse ka Harju maakonnas Jägala-Käravete maantee esimesel kolmel kilomeetril. Tööde tsoonis on kiirus piiratud kuni 30 km/h ja teel võib olla lahtist killustikku.

Tallinna-Rapla-Türi maanteel Türil (96.km) on kaevetööde tõttu piiratud kiirust 30 km/h ja vajadusel üks sõidurada kitsendatud.

Pärnu maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Rannametsas (km-d 159 ja 161-162) korrastatakse täna põrkepiir deid. Tööde tsoonis on kiirus piiratud 30 km/h.

Sobiva ilma korral märgistatakse teekatet Lääne-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel Aasperest Haljalani (km-d 80,7-89) ja Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Kadrinast Kariväravani (km-d 160-167,2).

Esmaspäevast, 2.maist suletakse remonttöödeks liiklusele:
- juuni lõpuni Harju maakonnas Tõdva-Hageri maantee kilomeetrid 0,3-3,6 Tõdvalt Kiisani (s.o. raudteeülesõiduni). Ümbersõiduks on võimalik kasutada Saku-Tõdva või Kirdalu-Kiisa maanteid. Tööd ;
- septembri lõpuni Lääne-Viru maakonnas Tapa-Lehtse-Jäneda maantee kilomeetritel 0,7-6,2, s.o. Tapalt Tõõrakõrveni. Ümbersõit toimub Jootme kaudu.
Kohalikele elanikele tagatakse läbipääs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles