Kaja Kallas pole Reformierakonna juhi kohale pürgimisest mõelnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas
Kaja Kallas Foto: Peeter Langovits

Eelmisel aastal Reformierakonnaga liitunud Kaja Kallas, kes on partei endise esimehe Siim Kallase tütar ning juhib praegu riigikogu majanduskomisjoni, kinnitas intervjuus nädalalehele Den za Dnjom, et pole Reformierakonna esimehe kohale pürgimisest mõelnud.

Reformierakonna esimees ja peaminister Andrus Ansip ei ole Kallase hinnangul autoritaarset tüüpi juht, kuna ta kuulab väga palju teiste inimeste arvamusi, samas tunnistas Kaja Kallas, et Ansipi ja Siim Kallase juhtimisstiilid on väga erinevad, kirjutas Dzd.ee.

Kallase hinnangul tähendab mingile konkreetsele ametipostile pürgimist endale eesmärgiks seada enese piiramist. «Ausõna, ma pole parteijuhi kohast küll mõelnud,» kinnitas ta.

Kaja Kallas leidis, et Reformierakond vajab muutusi, kuid see protsess ei pea tähendama mingeid järske või dramaatilisi samme.

«Areng peab olema dünaamiline. Nooruse värskus ja vanema põlvkonna kogemused peaksid üksteist tasakaalustama. Erakond nagu iga teinegi organisatsioon peab maailma muutustega kaasas käima. Viimased valimised näitasid, et valija ise on muutunud, inimesed esitavad rohkem neil südamel olevaid küsimusi,» sõnas Kallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles