Kristjan Rahnu unistas vibraatoriärist

Risto Berendson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Prostitutsiooniäri süüdistusega kohtu alla antud endine tippkümnevõistleja Kristjan Rahnu plaanis käima lükata hoopis ulatuslikuma seksiäri, tahtes teenida näiteks ka vibraatorite suure vaheltkasuga müügist.


Postimehe andmeil oli Rahnul (29) ja temaga koos väidetavalt prostitutsiooniäri juhtinud endisel sprinteril, Eesti kergejõustikukoondistki esindanud Taavi Rimil (35) infot, et sekspoodide üht populaarsemat müügiartiklit on võimalik Hiinast osta suur kogus. Nii tekkis plaan Eesti mõistes tühise hinnaga saadavad vibraatorid siin vähemalt kümnekordse vaheltkasuga maha müüa.



Vibraatoriäriks siiski ei läinud, sest enne pidas politsei Rahnu ja Rimi prostitutsioonile kaasaaitamise kahtlustuse tõttu kinni. Põhja ringkonnaprokuratuuri teatel ei ole meeste kavandatud vibraatoriäri puudutavaid materjale kriminaalasja materjalidesse lisatud, sest see tegevus pole ebaseaduslik ja süüdistuse materjale otseselt ei puutu.



Prokuratuuri teatel süüdistatakse kohtu alla antud Rahnut, Rimi ja Postimehe andmeil meeste asutatud korterlõbumajade perenaiseks olnud Heli (30) prostitutsioonile kaasaaitamises. 2007. aasta 14. septembrist kuni tänavu 18. veebruarini üürisid mehed Tallinnas viis korterit ja reklaamisid neis pakutavat seksteenust interneti kaudu.



Korterlõbumajadest uhkeim oli Tallinna kesklinnas eliitrajooniks peetavas Rotermanni kvartalis tegutsenu. Lõbutüdruku tund Rahnu ja Rimi bordellides maksis kliendile 600–1000 krooni.



Postimehe andmeil värbasid Rahnu ja Rim oma korterlõbumajades töötanud naisi teistest lõbumajadest, mida ise klientidena külastasid. Prokuratuur ei soovi enne kohtuistungi algust lõbunaiste värbamise üksikasju valgustada. «Selle kohta me avalikkusele infot ei anna,» ütles vanem­prokurör Ainar Koik.



Süüdimõistmisel ähvardab praegu vabaduses viibivaid kohtualuseid 3–12-aastane vangistus. Pärast vahistamist vabandas tollal Pekingi olümpiakoondise kandidaatide ringi kuulunud Rahnu juhtunu tõttu avalikkuse ees. «Olen teinud vigu, kuid ma ei ole kupeldaja,» teatas kümnevõistlejana 8526 punkti kogunud ja parimal tiitlivõistlusel, Helsingi MMil kuuendaks tulnud Rahnu avalikus pöördumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles