Lennujaam: ükski pagasivarguse süüdistus pole seni kinnitust saanud

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Tallinn Airport GH AS-i juhatuse esimees Tiit Kepp kinnitas, et pagasist asjade kadumise kohta tuleb küll teateid, kuid seni ei ole ükski vargusekahtlus kinnitust saanud.

«Meie pagasisorteerimise ala on turvakaameratega täis tipitud ja siiani ei ole mitte ükski varguse süüdistus kinnitust saanud,» rääkis Kepp Postimees.ee’le.

Ta lisas, et andmeid, kui palju tuleb teateid pagasist asjade kadumise kohta, ei saa lennujaam avaldada. «Meil on teeninduslepingud kõigi vedajatega ja teiste osapoolte andmed edastamisele ei kuulu.»

Kepp pidas tõenäoliseks, et vahel on tegemist ka reisijate hajameelsusega, kus näiteks unustatakse auto võtmed pagasisse panna. Kui midagi on tõesti kaduma läinud, soovitab ta politseile avalduse teha.

«Kindlasti on soovitus ja isegi mitte soovitus, vaid nõue, et väärtesemeid (sh arvuti, auto/korteri võtmed, isikudokumendid, vajalikud arstirohud jms) reisiksid koos reisijaga salongi pagasis.»

Ta tuletas meelde, et selline kirje on tegelikult olemas ka pileti päises ja/või elektroonilise pileti puhul informatsiooni lisas, kuhu pileti lunastanud isik tavaliselt linnukese teeb, et ta on vedaja veo tingimustega tutvunud. «Seega soovitus on, et alati lugeda läbi eeskirjad ja nõuded ning soovitused, mida vedaja reisijale pakub.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles