Michal võttis Rosimannuse töö üle

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Michal
Kristen Michal Foto: Peeter Langovits

Reformierakonna volikogu esimehe ametikohustused võtab Rain Rosimannuselt üle justiitsminister Kristen Michal.

Rain Rosimannus kinnitas, et tema jaoks on see olnud erakordselt põnev ja erakonna jaoks viljakas aeg. «Kaheksa aastaga, mil sain Reformierakonna volikogu juhtida, on erakonna liikmeskond rohkem kui kolmekordistunud ja me oleme võitnud kahed riigikogu valimised.» Ta soovis Michalile jõudu ja teravat poliitilist taipu, et Eestit paremaks muutvad ideed otsa ei lõppeks.

Reformierakonna volikogusse kuuluvad erakonna piirkondlike ja maakondlike organisatsioonide juhatuste esimehed ja volitatud esindajad, juhatuse liikmed, riigikogu fraktsiooni liikmed, Euroopa Parlamenti valitud liikmed ja erakonda valitsuses esindavad ministrid.

Volikogu kuulab muuhulgas ära erakonna riigikogu fraktsiooni ja erakonda valitsuses esindavate ministrite aruanded ning annab vajadusel nendele hinnangu ning kinnitab programmi alusel erakonna muud programmdokumendid. Samuti otsustab volikogu koostööküsimused ja valimisliitude sõlmimise teiste erakondadega ning otsustab erakonna osalemise valitsuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles