Politsei turvab Hard Rock Laagrit suurendatud koosseisuga

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Hard Rock Laager" Vana-Vigalas.
"Hard Rock Laager" Vana-Vigalas. Foto: Relika Rae

1.–2. juulil toimub Raplamaal Vigala vallas Vana–Vigalas järjekorralt kümnes Hard Rock Laager ning rokisõprade ja kohalike elanike turvalisuse tagamiseks on politsei väljas suurendatud koosseisus.

Et muusika nautimine sujuks probleemideta, soovitab politsei kinni pidada kehtestatud avaliku korra reeglitest ja suhtuda kaasinimestesse lugupidavalt.

Samuti soovitatakse järgida korraldajate, turvatöötajate ja politseinike juhiseid ning korraldusi, sest nende eiramine võib endaga kaasa tuua festivalilt eemaldamise ja süüteomenetluse.

Politsei viibib kohapeal eelkõige eesmärgiga inimesi vajadusel aidata, samas reageeritakse kõikidele õigusrikkumistele ning sobimatule käitumisele.

Hard Rock Laagri toimumise ajal viib politsei Vigala vallas läbi politseioperatsiooni, milles osalevad nii Lääne prefektuuri politseiametnikud kui ka abipolitseinikud.

Festivalile saabujatel palub politsei varuda aega.

Positiivselt meeldejääva nädalavahetuse saavutamiseks tuleb arvestada järgmist:
- Ära riku avaliku korda ega reosta ümbrust.
- Väljaspool festivali- ning telklaagri ala on alkoholi tarvitamine keeltaud. 
- Kui oled alaealine, ära tarvita alkoholi ja tubakatooteid.
- Ära tarvita uimasteid.
- Veendu, et sõidukirooli ei istuks joobes inimene.
- Ära unusta, et looduses püsib suur tuleoht.
- Festivaliala juures on jõgi. Uju ainult selleks ettenähtud kohas ja kaines olekus.

Tuletame meelde, et politsei hädaabinumber on 110.  Lühinumbrile helistage ainult siis, kui vajate politseilt kiiret abi ja tahate teatada korrarikkumistest, kuriteost või liiklusõnnetusest.

Tervisehäirete korral helistage häirekeskuse numbril 112. 

Politsei soovib kõigile Hard Rock Laagri külalistele, esinejatele ja korraldajatele meeleolukat ja mõistlikku nädalalõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles