Lapsed joonistasid Gruusia põgenikele 700 jõulukaarti

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed leiavad ikka võimaluse mängimiseks, ka siis kui nende koduks on põgenikelaager. Pildil on Gori lähistel asuv põgenikelaager.
Lapsed leiavad ikka võimaluse mängimiseks, ka siis kui nende koduks on põgenikelaager. Pildil on Gori lähistel asuv põgenikelaager. Foto: AP / Scanpix

Pärnumaa naisteühenduste algatatud heategevuskampaania käigus koguti ligi 700 isetehtud jõulukaarti, mis saadetakse Gruusia põgenikelaagris elavatele lastele.

«Meil on praegu ligi 700 laste tehtud jõulukaarti,» rääkis MTÜ Kodanikujulgus esindaja Astrid Hindriks Pärnu Postimehele. Iga kaardi vahele tuleb gruusiakeelne jõulutervitus, mille tõlgib Gruusia saatkond. Igasse ümbrikusse tuleb Kalevi šokolaadimedal ja jõuluteemaline sussikomm.

Need pannakse ümbrikusse, millele Pajo Trükikoda heategevuslikus korras trükib jõuluvana pildi.

Pärnumaa Punase Risti kontoris oodatakse veel sussikomme, mida jõulupakkidesse lisada.

Komplekteeritud pakk antakse üle 22. novembril Pärnu kontserdimajas toimuval foorumil «Kes on hea kodanik» riigikogu riigikaitsekomisjoni esimees Mati Raidmale, kes pakid läbi diplomaatiliste kanalite põgenikelaagri lasteni toimetab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles