Loomakaitsjad otsivad vibunoolega pihta saanud kassi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassid loomade turvakodus.
Kassid loomade turvakodus. Foto: Priit Simson

Nädalavahetusel märkasid inimesed Lääne-Virumaal Tamsalus raudteejaama lähistel liikumas musta-valgekirjut kassi, kelle keha oli läbistanud vibunool.


Tõenäoliselt oli hiirekuningat lastud magamise ajal, sest nool oli sisenenud kõhu alt ja väljunud seljalt. Vaatamata raskele vigastusele jäi loom siiski ellu.

Pealtnägijate sõnul segas kõhu alt välja turritava noole saba liikumist ja takerdus raudtee liiprite taha, tehes loomale valu. Kohalikud loomasõbrad asusid kohe haavatud kassi otsima ja kuigi looma märgati veel eile õhtul, ei ole teda veel leitud.

Eestimaa Loomakaitse Liit ootab Tamsalu elanikelt informatsiooni haavatud kassi kohta ja palub võimalusel kass ise kinni püüda ning sellest Virumaa loomade varjupaika teavitada, sest arvestades looma vigastusi, vajab ta kiiresti abi.

Varjupaiga spetsialistid on juhtunuga kursis ja ootavad kõnesid telefonile 53 090 510 või e-kirju aadressile virumaa@varjupaik.ee

Eestimaa Loomakaitse Liit ootab tunnistajate ütlusi ka võimaliku julmuri kohta e-mailil info@loomakaitse.eu või telefonil 56 659 888. Loomulikult võib asjast teada anda ka politsei lühinumbril 110.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles