Täna tehakse Eestis mitmel pool teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tee asfalteerimine. Foto on illustreeriv.
Tee asfalteerimine. Foto on illustreeriv. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Asfalteerimistöid tehakse Rapla maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Konuvere-Päärdu (km 77,7-80,8) ja Jädivere-Pärnu maakonna piiri vahelisel lõigul (km 88,7-92,2).

Kiirusepiiranguks on 50 km/h ning liiklust korraldavad reguleerijad.

Teetruubi ehitustöödeks on täna kella 9-16 liiklusele suletud Tartu maakonnas Metsakivi-Kolkja tee (ümbersõit läbi Koosa ja Alatskivi) ning reede Tartu-Ilmatsalu-Rõhu tee kilomeetritel 8,4-9,4. Ümbersõit Peedimäe-Ilmatsalu tee kaudu.

Tee hooldetöödeks on kella 10-12 piiratud kiirust kuni 30 km/h Järva maakonnas Mäo-Tarbja-Eivere-Korba maanteel (km 0,6-0,8) Valgma liiklussõlmes.

Alustatakse kruusatee remonttöödega Harju maakonnas Leesi-Hara teel (km 0,0-5,6). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h. Tööde orienteeruv lõpptähtaeg on 15. august.

Teekatte remonttöödega tehakse algust Tartu maakonnas Nõo-Kambja teel kilomeetritel 0,0-8,4. Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h ja tööd kestavad 22. augustini.

Kell 19-20.30 on häiritud liiklemine Harju maakonnas Viimsi-Randvere ja Leppneeme teel, sest teel liiklevad ratturid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles