Raadio Kuku peatoimetajaks saab Hindrek Riikoja

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hindrek Riikoja.
Hindrek Riikoja. Foto: .

15. augustist alustab raadio Kuku peatoimetajana tööd Hindrek Riikoja.

Raadio Kuku omaniku AS Trio LSL juhataja Priit Jõgi sõnul osutus Riikoja valituks eelkõige oma selge ja progressiivse nägemusega Kuku sisust ja rollist, raadio arengust uue meedia keskkonnas ning arusaamisega erameedia toimemehhanismidest.

«Väga positiivne on Hindreku suur soov kindlustada Kuku kui eraringhäälingu lipulaeva püsimine ja arenemine,» lisas Jõgi. «Oleme leidnud Kukule uue, teotahtelise peatoimetaja, kellega jätkame Kuku kui raadio mõtlevale inimesele tegemist.»

Riikoja on töötanud aastatel 1997-2000 uudisteagentuuri BNS siseuudiste reporterina, aastatel 2000- 2008 Postimehes majandustoimetuse reporterina, majandustoimetuse juhatajana ning ajakirja Otsustaja vastutava toimetajana.

 Alates 2009. aastast on Riikoja ametis põllumajandusministeeriumis.

«Kuku on ligi kaks aastakümmet paistnud silma traditsiooniliste ajakirjandusväärtuste kandjana ning arvestatava arvamusliidrina,» lausus Riikoja. «Ajaga kaasas käies tuleb samu väärtusi elus hoida ning Kuku tänane programm ja tegijad pakuvad selleks suurepärase võimaluse.»

Kuni 15. augustini ehk uue peatoimetaja töökohale asumiseni jätkab peatoimetaja kohusetäitjana Ulla Länts.

AS Trio LSL on Eesti suurim erakapitalil põhinev raadiokontsern, mis toob iga päev kuulajateni kuut raadiojaama - Kuku, Elmar, Uuno, Spin FM, 100FM ja DFM.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles