Simson: nelja Pärnu linnavoliniku lahkumine fraktsioonist oli ootamatu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson.
Kadri Simson. Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna Pärnu piirkonna juhi Kadri Simsoni sõnul oli Pärnu keskfraktsiooni nelja liikme lahkumine neljapäeval täiesti ootamatu.

«Eile [kolmapäeval] ma nendest kahe mehega kohtusin ja neil ei olnud mingeid etteheiteid Keskerakonnale,» ütles Simson BNSile. «Inimesed, kes 24 tunni jooksul teevad nii kardinaalseid meelemuutusi, on kindlasti oma valijatele meelehärmi põhjustanud,» lisas Simson.

Simsoni sõnul koguneb tuleval esmaspäeval Keskerakonna Pärnu piirkonna juhatus ja otsustab, mida edasi teha.

Pärnu linnavolikogu Keskerakonna fraktsioon lakkas neljapäeva pärastlõunal olemast, sest neli liiget seitsmest teatas fraktsioonist lahkumisest.

Pärnu linnavolikogu liikmed Jaanus Ots, Garri Suuk, Ranno Künnap ja Margus Tammekivi esitasid linnavolikogu esimehele avalduse, mille esimees volikogule ette luges. Kuna Pärnu linnavolikogus fraktsiooni moodustamiseks on vaja vähemalt viit liiget, lakkas fraktsioon olemast.

Ots põhjendas lahkumisavaldust sellega, et nad ootasid erakonnalt muutusi, neid aga ei tulnud. «Viimasel aastal ei ole fraktsioon ühtse meeskonnana enam toiminud. Puudunud on koostöö juhatusega,» rääkis keskfraktsiooni nüüd juba endine esimees Ots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles