Kohtutäitur nõuab surnud koera eest võlga omaniku leselt

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ehkki koer Bimbo ja prokuröri auto kokkupõrkest on möödas pea kümme aastat, koer ning selle omanikki surnud, nõuab kohtutäitur vahepeal kolmandiku võrra kasvanud trahviraha nüüd omaniku leselt.


Jõgevamaal Mooritsa külas elav Margarita Porro sai Tartu tööpiirkonna kohtutäiturilt Jõgeval teate, et maksku kohe ära 2162 krooni 85 senti väikese krantsi Bimbo hiigelhüppe eest, millega koer purustas Jõgeva prokuröri auto, kirjutab

Maaleht

.

Porrode segavereline Bimbo tekitas Jõgeva prokuröri Margit Luga autole purustusi enam kui 14 000 krooni eest, kui jooksis 27. aprillil 1999 Jõgeva-Palamuse-Saare maantee 6. kilomeetril ette prokuröri Ford Scorpiole ja põrkas sellega kokku.

Algas üle aasta kestnud kohtusaaga prokurör Margit Luga ja koeraomaniku Olev Porro vahel, mis päädis 2000. aasta suveks Tartu maakohtus 14 000 krooni suuruse kahjunõudega.

«Bimbo ju mürgitati!» saab vanaproua kauget lugu meenutades kurjaks, kui räägib, et varsti pärast kohtuprotsessi lõppu leidnud nad ühel päeval Bimbo pikali aia äärest maas, rohekad lihatükid hambus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles