4 portsu
15 min
260 kcal
400–500 g meelepärast pastatoodet (fusilli või penne on hea)
2,5 dl kohvi- või vahukoort
1 väike sidrun
u 300 g lumekrabi või makrat (lõika või rebi ribadeks)
0,5 dl hakitud lehtpeterselli
4 portsu
15 min
260 kcal
400–500 g meelepärast pastatoodet (fusilli või penne on hea)
2,5 dl kohvi- või vahukoort
1 väike sidrun
u 300 g lumekrabi või makrat (lõika või rebi ribadeks)
0,5 dl hakitud lehtpeterselli
Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi soolaga maitsestatud vees. Kuumuta kohvikoor keema ning lisa sidruni riivitud kollane kooreosa. Tõsta juurde valekrabi ja kuumuta kogu kraam läbi, soovi korral võid lisada pisut sidrunimahla. Vala kaste ja nõrutatud pasta kokku ning puista üle lehtpeterselliga.