Pasta koore ja makraga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pasta koore ja makraga
Pasta koore ja makraga Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu

15 min

260 kcal

400–500 g meelepärast pastatoodet (fusilli või penne on hea)

2,5 dl kohvi- või vahukoort

1 väike sidrun

u 300 g lumekrabi või makrat (lõika või rebi ribadeks)

0,5 dl hakitud lehtpeterselli

Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi soolaga maitsestatud vees. Kuumuta kohvikoor keema ning lisa sidruni riivitud kollane kooreosa. Tõsta juurde valekrabi ja kuumuta kogu kraam läbi, soovi korral võid lisada pisut sidrunimahla. Vala kaste ja nõrutatud pasta kokku ning puista üle lehtpeterselliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles