Laar: Maripuu jätkamine on Reformierakonna otsustada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laar
Mart Laar Foto: Peeter Langovits

Isamaa ja Res Publica liidu (IRL) esimehe Mart Laari hinnangul on Maret Maripuu jätkamine sotsiaalministrina peaminister Andus Ansipi ja Reformierakonna otsustada ning koalitsioonipartnerid sellesse ei sekku.

Kui mõni teine koalitsioonipartner võtaks selles küsimuses mingi muu seisukoha, poleks see Laari hinnangul riigimehelik, vahendasid ERR uudised «Terevisiooni».

«Kindlasti tahab ka IRL kuulda minister Maripuult, mis on toimunud ja mida ta kavatseb teha, et sellised asjad ei korduks,» ütles Laar «Terevisioonis».

Laari sõnul on poliitilise vastutuse võtmine ühtepidi väga lihtne viis poliitikule jamast välja pääseda.

«Ma küll ei arva, et praegusel hetkel koalitsiooni, valitsuse lammutamine aitaks Eestis eesseisvate probleemide lahendamisele kuidagi kaasa. Kindlasti ta seda ei tee,» sõnas Laar.

Laar toonitas, et Eesti valitsuse kohustus on praegu keskenduda tööle ja üritada vajalikud otsused järgmise poolaasta jooksul ära teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles