Liibanonis pantvangistatute vabastamises osalenud saavad ordeni

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liibanonis Eesti ratturite pantvangist päästmist koordineerinud diplomaat Daniel Schaer kinnitab, et Eesti ei ole sellistes olukordades kaugeltki abitu.
Liibanonis Eesti ratturite pantvangist päästmist koordineerinud diplomaat Daniel Schaer kinnitab, et Eesti ei ole sellistes olukordades kaugeltki abitu. Foto: mil.ee

99 inimese hulgas saavad tänavu presidendilt ordeni diplomaat ja kaitsepolitseinikud, tänu kellele vabastati mullu Liibanonis pantvangistatud Eesti jalgratturid.

Presidendi kantselei teatel saavad tänavu riiklikud teenetemärgid diplomaat Daniel Erik Schaer ning kaitsepolitsei ametnikud Tõnu Miilvee ja Peeter Oissar, kelle läbimõeldud, professionaalne ja visa tegevus aitas koostöös teiste ametkondadega ja meie välispartneritega oluliselt kaasa mullu Liibanonis 114 päevaks pantvangistatud seitsme Eesti kodaniku vabastamisele.

Riigivapi III klassi teenetemärgi saab 2005. aastast välisministrina töötanud Urmas Paet.

President Toomas Hendrik Ilves tunnustab Eesti Vabariigi 94. aastapäeva eel riiklike autasudega 99 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles