Laasi: Eesti poliitikas kasutavad jõuorganid provokaatoreid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Laanet ja Rainer Vakra käisid keskerakonna aukohtu ees aru andmas. Pildil samuti ütlusi andnud Lauri Laasi.
Kalle Laanet ja Rainer Vakra käisid keskerakonna aukohtu ees aru andmas. Pildil samuti ütlusi andnud Lauri Laasi. Foto: Liis Treimann

Keskerakonna riigikogu fraktsiooni liige Lauri Laasi ütles täna erakonna aukohtu ees, et kirjavahetuse skandaal õpetas talle, et Eesti poliitikas kasutavad jõuorganid provokaatoreid.

Laasi ütles ERR Uudistele, et aukohus küsis ta käes, mida ta seoses kirjavahetuse skandaaliga õppinud on, mille peale vastas Laasi, et kolm uut asja.

«Esiteks, et Eesti poliitikas jõuorganid kasutavad provokaatoreid,» ütles ta ja täpsustas, et peab silmas Jüri Luike, kellest kogu mõjuvõimuga kauplemise lugu alguse sai ning kes on Laasi sõnul kapo töötaja.

«Teiseks oli minu jaoks uus see, et ühe opositsioonierakonna kontor läbi otsiti selliste jõududega ja kolmandaks, et kaitsepolitsei tuli opositsioonierakondade kodudesse,» rääkis Laasi.

Ta lisas, et talle ei meenu, et midagi sellist oleks varem Eesti poliitikas toimunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles