Maakonnalehe lugemine rikkus riigikogulase arvuti

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalvi Kõva.
Kalvi Kõva. Foto: Liis Treimann

Pahaaimamatult Võrumaa Teataja kodulehelt uudiseid lugemas käinud riigikogulane Kalvi Kõva oli ebameeldivalt üllatunud, kui ajalehe veebisait rikkus väidetavalt viirusega tema töö - ja koduarvuti.

Sotsist riigikogulane Kalvi Kõva sõnul sai esimese löögi ta koduarvuti, kui ta sellega neljapäeval Võrumaa Teataja kodulehel käis, kirjutab Õhtuleht.

Esmaspäeval kasutas Kõva tööarvutit, mis sarnaselt koduarvutiga  töötamast lakkas ja riigikogu arvutiabi väitis raudkindlalt, et viirus on saadud Võrumaa Teataja kodulehelt, kuna taolise probleemiga olevat nende poole pöördunud juba teisedki riigikogulased.

Võrumaa Teataja peatoimetaja Kalev Annomi sõnul ei saanud nemad toimetuses arugi, et midagi oleks kodulehega valesti ning esimesed märgid probleemist tulid alles eile, kui inimesed toimetusse helistama hakkasid.

Peatoimetaja sõnul ei nakatunud viirusega kõik nende kodulehe külastajad, vaid asi toimus kaootiliselt,  siiski pani väljaanne kodulehe kinni.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles