Mitmed üritused muudavad maanteedel liikluskorraldust

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattamatk
Rattamatk Foto: Peeter Kümmel

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel.

Pärnu maakonnas toimuva XV Vändra Rattaralliga seoses on kell 11.15 kuni 15.30 liikluseks suletud Suure–Jaani-Mudiste-Vändra maantee km 39,7-41,1 Vändra alevis.

Ümbersõit on tähistatud. Samuti on liiklus häiritud Pärnu-Rakvere-Sõmeru mnt. km 38,3-47, Vändra-Kalmaru tee km 2-2,5 ja Massu tee km 0-5,1. Ettevaatust, teel  on ratturid!

Paunküla retkega seoses on liiklus häiritud kell 11.30-14.30 Paunküla-Kiruvere-Ardu teel. Ettevaatust, teel on matkajad!

Tartu maakonnas Võnnu asulas suletakse Kaera–Jaani võistu- ja teatetantsu ürituse toimumise ajaks kell 9-18.30 Hammaste-Rasina mnt. km 2,22-2,97. Ümbersõit Tööstuse tee ja Kastre tee kaudu.

Tartu maakonnas nn.Vasula ringil peetava  TartuVeloTuuriga seoses on kell 12-13.15 liikluspiiranguid Jõhvi-Tartu mnt. km 121,9-129,5; Tartu-Jõgeva mnt. km 0-5,6 ja Kärkna-Kobratu mnt km 0-7,1.

Inglimäel on kiiruspiirang kuni 30 km/h ning ristmikel kasutatakse liikluse reguleerijaid.

Täna kell 12-17.30 toimuva Saue valla rattamatkaga seonduvalt on liiklus häiritud Tallinna-Pärnu-Ikla mnt km 35-35,5 Kohatus kell 13.30, Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla mnt. km 11-11,5 Hingul kell 15.30 ja km 7,2-7,9 Laitses orienteeruvalt kell 16.30, kus ratturid ületavad gruppidena suuremaid teid, kasutatakse liikluse reguleerijate abi.

Tallinna-Narva mnt. suunatakse pühapäeva hilisõhtust kogu Viitnat läbiv liiklus vastvalminud Viitna möödasõidu vasakpoolsele sõiduteele.

Seoses sellega toimub Tallinna poolt Narva poole sõitjate ajutine suunamine peale Loobu jõge paremalt teelt vasakule sõiduteele. Vasakul sõiduteel 60; sõidavad ka liiklejad Narva poolt Tallinna suunas.

Lõigus alates Loobu jõest kuni Aaspereni on kehtestatud kiiruspiirang 70 km/h, kõrgendatud ohuga kohtades 50 km/h. Viitna asulasse ja Võsule pääsevad liiklejad nii Tallinna kui ka Narva poolt tulles üle Viitna-Koljaku teel asuva viadukti, mis ületab ehitatud Viitna möödasõiduteed.

Viitnat läbiva teelõigu (vana Tallinna-Narva mnt.) mõlemad pealesõidud uuele trassile on liiklusele suletud.

Erand on tehtud vaid bussiliiklusele ja seda Narva poolsel pealesõidul. Tallinnast tulevad või sinna suunduvad bussid pääsevad Viitnasse vaid üle viadukti. Antud liikluskorraldus kehtib 2012 juuni lõpuni.

Alates 3. juuni õhtust on Tallinna-Viljandi maantee Luige eritasandilise ristmiku objektil liiklusskeemi muudatus: Tallinna ringtee km 17,5 kuni ringristmikuni on liiklus suunatud uuele Tallinna ringtee niidile. Kiirus on piiratud 30 km/h.

Km 17,9 ehitatakse silla ehitamiseks transpordi ava kõrgus piiranguga 4,5 m ja sõiduraja laiuseks jääb 3,5 m.

Esmaspäeval, 4.juunil suletakse liikluseks Tartu maakonnas Hammaste-Rasina maantee 9. kilomeetril asuv remondisolev Lääniste sild.

Ümbersõit on tähistatud marsruudil Hammaste-Ahja-Mooste-Rasina. Teekond pikeneb 28,3 km võrra. Sild jääb suletuks eeldatavalt 27.augustini.

Harju maakonnas remonditaval Tallinna-Paldiski mnt. Hüüru-Kiia teelõigul alustatakse esmaspäeval asfalteerimistöödega. Pool teed on suletud ning liiklust reguleeritakse fooridega 1 km pikkuste lõikudena ühel sõidurajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles