Saar peab sotside toetuse languse põhjuseks teiste skandaale

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar
Indrek Saar Foto: Jüri Rüsülainen/Valgamaalane

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna peasekretäri ja riigikogu fraktsiooni liikme Indrek Saare hinnangul on viimasel ajal erakondi tabanud skandaalid põhjustanud valijate üleüldise pettumise poliitikas, millest ei ole pääsenud ka sotsid.


«Selle reitingu juures on kõige olulisem number see, mis näitab poliitikas pettunute osakaalu. See on karanud peaaegu neljandiku võrra üles 30 protsendi pealt 38 protsendi peale, mis tegelikult on väga adekvaatne hinnang viimase kuu skandaalidele. On selge, et tundlikum osa ühiskonnast reageerib sellele nii, et kõik poliitikud on pätid,» kommenteeris Saar ERR-i uudisteportaalile.

Saare sõnul midagi sellist, mis viie protsendipunktilise languse sotside toetuse hulgas oleks pidanud kaasa tooma, erakonnas juhtunud ei ole. «Ma arvan, et me oleme pihta saanud üleüldise erakondade kuvandi langusega,» arvas Saar.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles